Pompoenfestijn

Charlotte’s pompoenen is een bedrijf dat meer dan 400 verschillende soorten pompoenen teelt.
7 en 8 september is het weer zover! Het Pompoenfestijn bij Charlotte’s Pompoenen! Dit jaar met meer dan 400 verschillende soorten pompoenen, kallebassen, lagnaria’s, sierkomkommers, pepers en aubergines.

De poorten gaan open om 10.00u en dicht om 17.00u. Ook dit jaar hebben we weer de Pompoenkatapult! De pompoenen vliegen wel 300 meter ver! Naast deze attractie zijn er nog allerlei andere leuke activiteiten voor jong en oud. Onder andere rondleidingen door de kassen en op het veld met de tractorrail, pompoenboogschieten, ponyrijden, kinderactiviteiten en nog veel meer. In de Deco shop kunt u mooie creaties vinden gemaakt met pompoenen , maar ook alle producten die gemaakt worden van pompoen. Deze 2 dagen worden opgevrolijkt door af en toe een live muziek optreden.Ook vele kraampjes laten zien wat er te doen is met pompoen!

Charlotte’s Pompoenen
Watervlietseweg 15,
4515sc IJzendijke
www.charlottespompoenen.nl