donderdag 22 februari 2024 - 22.31

HalloweenPompoenen

Creatief met pompoenen – Halloween

Verkooppunt

Pompoenerie Marie Veursestraatweg Leidschendam

Pompoenen voor Halloween en heel veel andere soorten pompoenen, kalebassen en herfstfruit. Pompoenerie Marie is al jaren een begrip in Leidschendam-Voorburg. Elk jaar weer weten ze je te verrassen met het zeer uitgebreide assortiment. 

Pompoenerie Marie
Veursestraatweg 195A
2264 EG Leidschendam-Voorburg
Direct bij de vlindertuin Vlinders aan de Vliet
Geopend op:
Vrijdag 13.00 – 17.00
Zaterdag van 10.00 – 17.00

De verkoop start meestal eind augustus.

Eenvoudig te bereiken vanuit Den Haag en Voorschoten. En als je je voorraad pompoenen hebt aangevuld rij je nog even een klein stukje richting Voorschoten en doe je een bakkie bij het Eiland van Ome Nick.

Eiland van Ome Nick