vrijdag 29 september 2023 - 7.55

HalloweenPompoenen

Creatief met pompoenen – Halloween

Nieuws

Pompoenen seizoen bijna van start

Het is weer zover! De pompoenen komen weer van het land en liggen alweer te koop bij de vele pompoenen verkopers in Nederland. Bij diverse tuincentra liggen er exemplaren van dit herfstfruit in de schappen. Maar ook bij de vele verkooppunten in het land kan je straks weer gulzig inslaan. Naast de oranje Halloween pompoenen liggen er ook vele andere soorten te koop.

Koop je vast een paar eetbare dan kan je aan de slag met pompoenensoep, een heerlijke flespompoen terrine, pompoen cakejes en andere lekkere gerechten, maar vergeet de sier kalebassen en turkse mutsen niet voor een prachtig gedecoreerde herfsttafel.

Kortom wordt hebberig en ga binnenkort langs bij je lokale pompoenen en kalebassen verkooppunt om eens flink in te slaan en deze nazomer en herfst te genieten van heerlijke gerechten en mooie decoratie.

Alles wordt weer lekkerder met pumpkinspice!

En eind oktober natuurlijk niet vergeten om een paar echte Halloweenpompoenen (Jack-o’-lanterns) te maken.